czwartek, 16 lutego 2017

ПОСЛАННЯ БЛАЖЕННІШОГО СВЯТОСЛАВА З НАГОДИ СТОДВАДЦЯТИП'ЯТИРІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПАТРІАРХА ЙОСИФА СЛІПОГО




«БУДЬМО СОБОЮ!»
ПОСЛАННЯ БЛАЖЕННІШОГО СВЯТОСЛАВА
ДО ВІРНИХ  УГКЦ ТА ВСІХ ЛЮДЕЙ ДОБРОЇ ВОЛІ
З НАГОДИ СТОДВАДЦЯТИП'ЯТИРІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ
ПАТРІАРХА ЙОСИФА СЛІПОГО

Господи, навчи мене
творити волю Твою, бо Ти єси Бог мій (Пс. 143, 10).

Дорогі в Христі брати і сестри!

Сімнадцятого лютого цього року сповнюється 125-ліття з дня народження патріарха Йосифа Сліпого – ісповідника віри та довголітнього предстоятеля нашої Церкви. Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви доручив усім вірним упродовж цього року вшанувати його пам’ять і молитися за його прославлення тут, на землі, серед лику блаженних і святих.

sobota, 11 lutego 2017

УКУ розпочинає програму відзначення Ювілейного року патріарха Йосифа Сліпого

Цього року відзначаємо 125-річчя з дня народження патріарха Йосифа Сліпого. Упродовж року в різних містах України відбуватимуться заходи, які Інститут історії Церкви Українського католицького університету проводить із благословення Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви.

Святкування розпочнуться ввечері 15 лютого 2017 р. Урочистою академією в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, де з вітальними словами виступлять ректор цього Університету Леонід Губерський і Предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав. Культурно-мистецьку програму представлять університетська народна хорова капела «Дніпро» та хоровий колектив Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ.